Παοκ Αρησ : ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ: ΣΤΑΔΙΑ : Ντου των οπαδών του παοκ και επεισόδια με τα ματ στον αγωνιστικό χώρο.

Με ποια τιμωρία κινδυνεύει ο «δικέφαλος του βορρά». Ο άρης είναι το… αφεντικό! Μεγάλο ντέρμπι στην θεσσαλονίκη ανάμεσα σε παοκ και άρη για την 11η αγωνιστική της super league. Ο άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της θεσσαλονίκης. Ντου των οπαδών του παοκ και επεισόδια με τα ματ στον αγωνιστικό χώρο.

Μεγάλο ντέρμπι στην θεσσαλονίκη ανάμεσα σε παοκ και άρη για την 11η αγωνιστική της super league. Τα ελληνικά γήπεδα του... μέλλοντος (φώτος/βίντεο
Τα ελληνικά γήπεδα του... μέλλοντος (φώτος/βίντεο from www.kerkida.net
Με ποια τιμωρία κινδυνεύει ο «δικέφαλος του βορρά». Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο άρης μετά το στραπάτσο της προηγούμενης εβδομάδας. Ο άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της θεσσαλονίκης. Για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της τούμπας. Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε . Μεγάλο ντέρμπι στην θεσσαλονίκη ανάμεσα σε παοκ και άρη για την 11η αγωνιστική της super league. Ο άρης είναι το… αφεντικό! Ντου των οπαδών του παοκ και επεισόδια με τα ματ στον αγωνιστικό χώρο.

Ντου των οπαδών του παοκ και επεισόδια με τα ματ στον αγωνιστικό χώρο.

Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε . Ο άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της θεσσαλονίκης. Για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της τούμπας. Ντου των οπαδών του παοκ και επεισόδια με τα ματ στον αγωνιστικό χώρο. Ο άρης είναι το… αφεντικό! Με ποια τιμωρία κινδυνεύει ο «δικέφαλος του βορρά». Μεγάλο ντέρμπι στην θεσσαλονίκη ανάμεσα σε παοκ και άρη για την 11η αγωνιστική της super league. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο άρης μετά το στραπάτσο της προηγούμενης εβδομάδας.

Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε . Μεγάλο ντέρμπι στην θεσσαλονίκη ανάμεσα σε παοκ και άρη για την 11η αγωνιστική της super league. Ο άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της θεσσαλονίκης. Με ποια τιμωρία κινδυνεύει ο «δικέφαλος του βορρά». Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο άρης μετά το στραπάτσο της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της θεσσαλονίκης. Î
Î"νωστοποιήθηκε το πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών from prasinoforos.gr
Ντου των οπαδών του παοκ και επεισόδια με τα ματ στον αγωνιστικό χώρο. Ο άρης είναι το… αφεντικό! Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο άρης μετά το στραπάτσο της προηγούμενης εβδομάδας. Ο άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της θεσσαλονίκης. Για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της τούμπας. Με ποια τιμωρία κινδυνεύει ο «δικέφαλος του βορρά». Μεγάλο ντέρμπι στην θεσσαλονίκη ανάμεσα σε παοκ και άρη για την 11η αγωνιστική της super league. Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε .

Ντου των οπαδών του παοκ και επεισόδια με τα ματ στον αγωνιστικό χώρο.

Με ποια τιμωρία κινδυνεύει ο «δικέφαλος του βορρά». Μεγάλο ντέρμπι στην θεσσαλονίκη ανάμεσα σε παοκ και άρη για την 11η αγωνιστική της super league. Ο άρης είναι το… αφεντικό! Για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της τούμπας. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο άρης μετά το στραπάτσο της προηγούμενης εβδομάδας. Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε . Ντου των οπαδών του παοκ και επεισόδια με τα ματ στον αγωνιστικό χώρο. Ο άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της θεσσαλονίκης.

Για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της τούμπας. Μεγάλο ντέρμπι στην θεσσαλονίκη ανάμεσα σε παοκ και άρη για την 11η αγωνιστική της super league. Με ποια τιμωρία κινδυνεύει ο «δικέφαλος του βορρά». Ο άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της θεσσαλονίκης. Ντου των οπαδών του παοκ και επεισόδια με τα ματ στον αγωνιστικό χώρο.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο άρης μετά το στραπάτσο της προηγούμενης εβδομάδας. Τα ελληνικά γήπεδα του... μέλλοντος (φώτος/βίντεο
Τα ελληνικά γήπεδα του... μέλλοντος (φώτος/βίντεο from www.kerkida.net
Μεγάλο ντέρμπι στην θεσσαλονίκη ανάμεσα σε παοκ και άρη για την 11η αγωνιστική της super league. Για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της τούμπας. Ντου των οπαδών του παοκ και επεισόδια με τα ματ στον αγωνιστικό χώρο. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο άρης μετά το στραπάτσο της προηγούμενης εβδομάδας. Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε . Με ποια τιμωρία κινδυνεύει ο «δικέφαλος του βορρά». Ο άρης είναι το… αφεντικό! Ο άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της θεσσαλονίκης.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο άρης μετά το στραπάτσο της προηγούμενης εβδομάδας.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο άρης μετά το στραπάτσο της προηγούμενης εβδομάδας. Ντου των οπαδών του παοκ και επεισόδια με τα ματ στον αγωνιστικό χώρο. Για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της τούμπας. Με ποια τιμωρία κινδυνεύει ο «δικέφαλος του βορρά». Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε . Ο άρης είναι το… αφεντικό! Μεγάλο ντέρμπι στην θεσσαλονίκη ανάμεσα σε παοκ και άρη για την 11η αγωνιστική της super league. Ο άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της θεσσαλονίκης.

Παοκ Αρησ : Î'ΘΛΗΤΙΚÎ' ΝΕÎ': ΣΤÎ'Î"ΙÎ' : Ντου των οπαδών του παοκ και επεισόδια με τα ματ στον αγωνιστικό χώρο.. Ντου των οπαδών του παοκ και επεισόδια με τα ματ στον αγωνιστικό χώρο. Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε . Ο άρης είναι το… αφεντικό! Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο άρης μετά το στραπάτσο της προηγούμενης εβδομάδας. Μεγάλο ντέρμπι στην θεσσαλονίκη ανάμεσα σε παοκ και άρη για την 11η αγωνιστική της super league.

Για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της τούμπας παο. Με ποια τιμωρία κινδυνεύει ο «δικέφαλος του βορρά».